Αγαπητοί αναγνώστες , σας καλοσωρίζουμε στον νέο ιστότοπο

Το mygrevena.blogspot.gr φιλοδοξεί να καλύψει την γκάμα των πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον, την υγεία, τον τουρισμό, την μουσική, τον πολιτισμό και οποιοδήποτε άλλο θέμα συμβάλει στην ηρεμία, γαλήνη και ...
ευφορία της ψυχής , πηγαίνοντας κόντρα στην πληροφόρηση της αποχαύνωσης και της αρνητικότητας.

Είμαστε ανοιχτοί προς δημοσίευση και σε δικά σας άρθρα είτε ως συγγραφείς είτε ως προτάσεις θεμάτων που χρήζουν αναδημοσίευσης.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ουκρανοί τουρ. πράκτορες και δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τα Γρεβενά (video)


Ταξίδι γνωριμίας στη Δυτική Μακεδονία διοργάνωσε ο ΕΟΤ δυτικής Μακεδονίας από 4  έως 9  Ιουλίου2013, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο KASKAMANIDIS TOURS και τον ΕΟΤ Ουκρανίας με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Ουκρανία, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη φύση το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς...

χώρους, τα προϊόντα, τις γεύσεις και τους φιλόξενους ανθρώπους του τόπου.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου ξεναγήθηκαν στην περιοχή των Γρεβενών, το μεσημέρι γευμάτισαν στο ξενοδοχείο αχίλλειον ενώ το βράδυ διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο του ορεινού όγκου.
Στην αποστολή συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Οδησσού, υπεύθυνη για θέματα τουρισμού κ. Ελένη Παύλοβα, η διευθύντρια της διεύθυνσης τουρισμού και πολιτισμού της Οδησσού κ. Τατιάνα Μάρκοβα καθώς και δημοσιογράφος από μεγάλη εφημερίδα του Κιέβου.

Δήλωσαν γοητευμένοι και ενθουσιασμένη με την περιοχή, γνωρίζοντας πολλά πράγματα που ήταν άγνωστα στην Ουκρανία και στην Οδησσό και που αξίζουν να τα γνωρίσουν και οι συμπολίτες τους. Οι πράκτορες έχουν ήδη πολλά σχέδια για ταξίδια προς την Ελλάδα καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν την Οδησσό και την Ελλάδα τους συνδέσει μια μακρά ιστορία, σχέση την οποία θέλουν να διατηρήσουν.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου