Αγαπητοί αναγνώστες , σας καλοσωρίζουμε στον νέο ιστότοπο

Το mygrevena.blogspot.gr φιλοδοξεί να καλύψει την γκάμα των πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον, την υγεία, τον τουρισμό, την μουσική, τον πολιτισμό και οποιοδήποτε άλλο θέμα συμβάλει στην ηρεμία, γαλήνη και ...
ευφορία της ψυχής , πηγαίνοντας κόντρα στην πληροφόρηση της αποχαύνωσης και της αρνητικότητας.

Είμαστε ανοιχτοί προς δημοσίευση και σε δικά σας άρθρα είτε ως συγγραφείς είτε ως προτάσεις θεμάτων που χρήζουν αναδημοσίευσης.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Γιορτάσανε το θερινό ηλιοστάσιο οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών και πλήθος κόσμου σε ένα Αθλητικό απόγευμα στο πανέμορφο Καστράκι το Σάββατο 21/6/2014


 Ένα καταπληκτικό αθλητικό απόγευμα στο πανέμορφο Καστράκι Γρεβενών, χθες 21 Ιουνίου 2014, διοργάνωσε ο σύλλογος "Δρομέων Υγείας Γρεβενών", με αθλητικές εκδηλώσεις ανωμάλου δρόμου στο χώρο του πανέμορφου δάσους, με πολύ μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας τους 250 συμμετέχοντες....

Οι διαδρομές ήταν τρεις. Η πρώτη ήταν 1500 μέτρα για παιδιά, η επόμενη 5 χιλιόμετρα για περιπατητές και δρομείς (συμμετείχαν βέβαια και σε αυτή πολλοί ανήλικοι δρομείς, ακόμα και μαθητές δημοτικού) και η τρίτη και πιο απαιτητική 10 χιλιόμετρα για έμπειρους δρομείς. Η συμμετοχή ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Συμμετείχαν μικρά παιδιά με τους γονείς τους, περιπατητές που επέλεξαν να εντάξουν την καθημερινή τους άσκηση στην εκδήλωση των Δρομέων Υγείας αλλά και αθλητές από γειτονικούς νομούς και συλλόγους.
Αξιοσημείωτη ήταν η θετική διάθεση του συγκεντρωμένου πλήθους, τα χαμογελαστά πρόσωπα, τα αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή, ο πλούσιος μπουφές, που έκαναν το απόγευμα ακόμα πιο όμορφο. Παράλληλα οι νέοι μουσικοί - μαθητές των Λυκείων της πόλης διασκέδασαν τους καταπονημένους μετά τον αγώνα συμμετέχοντες με τον καλύτερο τρόπο.
Οι πρώτοι κάθε κατηγορίας βραβεύτηκαν ανεβαίνοντας στο βάθρο και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα όλων. Ήταν μια πραγματικά όμορφη διοργάνωση που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη και φέρνει όλο και περισσότερο κόσμο κοντά στον αθλητισμό και τη φύση.
 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους διοργανωτές που εθελοντικά οργάνωσαν αυτό το υπέροχο αθλητικό απόγευμα, που αποδείχτηκε πολύ καλύτερο των προσδοκιών μας, με την άρτια διοργάνωσή του και μεγάλη συμμετοχή του! Ήταν ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουνε οι συμπολίτες μας, και όχι μόνο, το θερινό ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, μέσα στη φύση. Και φυσικά αναμένουμε τον επόμενο αγώνα τέτοια εποχή του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου