Αγαπητοί αναγνώστες , σας καλοσωρίζουμε στον νέο ιστότοπο

Το mygrevena.blogspot.gr φιλοδοξεί να καλύψει την γκάμα των πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον, την υγεία, τον τουρισμό, την μουσική, τον πολιτισμό και οποιοδήποτε άλλο θέμα συμβάλει στην ηρεμία, γαλήνη και ...
ευφορία της ψυχής , πηγαίνοντας κόντρα στην πληροφόρηση της αποχαύνωσης και της αρνητικότητας.

Είμαστε ανοιχτοί προς δημοσίευση και σε δικά σας άρθρα είτε ως συγγραφείς είτε ως προτάσεις θεμάτων που χρήζουν αναδημοσίευσης.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πεζοπορία απο τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου

O Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου.
Η διαδρομή, που αφορά δασικό μονοπάτι, θα ξεκινήσει στις 9.00π.μ. πριν ...

τον οικισμό του Μανασσή Ζαγορίου και θα καταλήξει στο Τρίτοξο Γεφύρι της Καλωτάς. Η μεταφορά, για όσους δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα γίνει δωρεάν, με λεωφορεία του Δήμου Ζαγορίου, τα οποία θα αναχωρήσουν από την Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων στις 8:00 π.μ.. Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί με συνοδεία και ξενάγηση στελεχών του Φορέα Διαχείρισης και το συνολικό μήκος της είναι 7 km, με σχετικά χαμηλό βαθμό δυσκολίας και διάρκειας περίπου 3 ωρών.
Στην πεζοπορία καλούνται να συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου. 
Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Πάρκου, στους Ασπραγγέλους, στα τηλέφωνα 26530 22241 / 22245 και στο email: pindos.np@gmail.com.


πηγή : greveniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου