Αγαπητοί αναγνώστες , σας καλοσωρίζουμε στον νέο ιστότοπο

Το mygrevena.blogspot.gr φιλοδοξεί να καλύψει την γκάμα των πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον, την υγεία, τον τουρισμό, την μουσική, τον πολιτισμό και οποιοδήποτε άλλο θέμα συμβάλει στην ηρεμία, γαλήνη και ...
ευφορία της ψυχής , πηγαίνοντας κόντρα στην πληροφόρηση της αποχαύνωσης και της αρνητικότητας.

Είμαστε ανοιχτοί προς δημοσίευση και σε δικά σας άρθρα είτε ως συγγραφείς είτε ως προτάσεις θεμάτων που χρήζουν αναδημοσίευσης.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Όραμα για Διεθνή Γεωτουρισμό - Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα και εκδρομή για το Γεωπάρκο Όρλιακα στις 13-14/6/2014

Φωτογραφίες από την ημερίδα - εκδρομή "Γεωπάρκο Όρλιακα - Όραμα για Διεθνή Γεωτουρισμό " που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/6 και Σάββατο 14/6/2014. Σκοπός της Ημερίδας – Εκδρομής, η ίδρυση του Γεωπάρκου Όρλιακα και η ένταξή του στο Διεθνές Δίκτυο Γεωπάρκων της UNESCO. 

Ο Γεωτουρισμός, μια νέα διάσταση εναλλακτικού τουρισμού που αναπτύσσεται σε περιοχές όπου έχει αναδειχθεί η γεωλογική διάσταση και ερμηνεία των τουριστικών προορισμών, αποτελεί ένα μέσο ανάπτυξης και συμβολής στην προστασία της φύσης, στήριξη της τοπικής οικονομίας και ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος. Περιλαμβάνει επισκέψεις σε εθνικά πάρκα, σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους,  με ιδιαίτερα γεωλογικά / γεωγραφικά περιβάλλοντα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου