Αγαπητοί αναγνώστες , σας καλοσωρίζουμε στον νέο ιστότοπο

Το mygrevena.blogspot.gr φιλοδοξεί να καλύψει την γκάμα των πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον, την υγεία, τον τουρισμό, την μουσική, τον πολιτισμό και οποιοδήποτε άλλο θέμα συμβάλει στην ηρεμία, γαλήνη και ...
ευφορία της ψυχής , πηγαίνοντας κόντρα στην πληροφόρηση της αποχαύνωσης και της αρνητικότητας.

Είμαστε ανοιχτοί προς δημοσίευση και σε δικά σας άρθρα είτε ως συγγραφείς είτε ως προτάσεις θεμάτων που χρήζουν αναδημοσίευσης.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ




Με χαρά σας προσκαλούμε στο τετραήμερο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που θα λάβει χώρα στην πόλη μας τα Γρεβενά και συγκεκριμένα στο Αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης.
Η ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ είναι η Παρασκευή 11 Απριλίου και θα διαρκεί μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014.
Οι προβολές ξεκινούν στις ...

20.00μ.μ., και είναι δωρεάν.
Οι τίτλοι και η σειρά προβολής κάθε ντοκιμαντέρ αναγράφονται στην αφίσα.

Τις τέσσερις ημέρες του Φεστιβάλ, επιλέχθηκαν να προβληθούν 13 συνολικά ντοκιμαντέρ (μικρού, μεσαίου και μεγάλου μήκους) κοινωνικού προβληματισμού και ενδιαφέροντος.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στην πόλη μας, στα πλαίσια των Περιφερειακών Εκδηλώσεων του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, με καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία διοργάνωσης και χάρη στους εκλεκτούς χορηγούς που συμμετείχαν στην υποστήριξη ενός τόσο σημαντικού εγχειρήματος αλλά και στην φιλοξενία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών που στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθειά μας! Με μιά απλή περιήγηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και αναλογιζόμενοι το εύρος της έκτασης τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό  είναι να αποτελούν τα Γρεβενά κομμάτι ενός θεσμού, τέτοιου μεγέθους.

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να γίνετε μέλη στο facegroup του Φεστιβάλ στην πόλη μας, και να ενημερώνεστε αναλυτικά: 

Καλές προβολές, 

Η Ομάδα Διοργάνωσης
του Φεστιβάλ στα Γρεβενά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου