Αγαπητοί αναγνώστες , σας καλοσωρίζουμε στον νέο ιστότοπο

Το mygrevena.blogspot.gr φιλοδοξεί να καλύψει την γκάμα των πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον, την υγεία, τον τουρισμό, την μουσική, τον πολιτισμό και οποιοδήποτε άλλο θέμα συμβάλει στην ηρεμία, γαλήνη και ...
ευφορία της ψυχής , πηγαίνοντας κόντρα στην πληροφόρηση της αποχαύνωσης και της αρνητικότητας.

Είμαστε ανοιχτοί προς δημοσίευση και σε δικά σας άρθρα είτε ως συγγραφείς είτε ως προτάσεις θεμάτων που χρήζουν αναδημοσίευσης.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Συνέντευξη του Βουλευτή Γρεβενών Τ. Κοψαχείλη (video)



Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Οκτωβρίου. Ο κ. Κοψαχείλης αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Π.Ε. Γρεβενών....

-          Συγκεκριμένα ο κ. Κοψαχείλης αναφέρθηκε στην ένταξη του ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ των Γρεβενών στο δίκτυο της unesco , ένα εγχείρημα που θα καταστήσει την περιοχή των Γρεβενών σημείο ...
με ιδιαίτερο ενδιαφέρον επισκεψημότητας όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά κυρίως από το εξωτερικό.
-          Στη συνέχιση των ανασκαφών στη θέση  Καστρί του τοπικού διαμερίσματος Πολυνερίου αλλά και στο αίτημα του προς το Υπουργείο για αρχαιολογικές ανασκαφές στον Άγιο Γεώργιο, όπου υπάρχουν τεκμηριωμένες μελέτες για την σπουδαιότητα αυτού του αρχαιολογικού χώρου και στο τοπικό διαμέρισμα της  Καλλιθέας όπου εκεί υπάρχουν τα Κυκλώπεια Τείχη . Επίσης επεσήμανε ότι ζητείται χώρος για να μεταφερθεί η 17η  Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στα Γρεβενά όπως και η Λ΄ Εφορία Αρχαιοτήτων.
-          Στον  πρωτογενή τομέα και στην ανάπτυξη του.
-          Στην βιβλιοθήκη των Γρεβενών όπου ο κάθε αναγνώστης  μπορεί  να έχει ηλεκτρονική πρόσβαση με την βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων με την οποία και έχει αδελφοποιηθεί η βιβλιοθήκη των Γρεβενών.
-          Στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά του για την ενεργειακή αναβάθμιση πολλών κτηρίων τα οποία δεν διαθέτουν οικοδομικές άδειες.
-          Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την ένταξη του Δήμου Γρεβενών στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα τονίζοντας ότι «… ο δήμος Γρεβενών είχε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να διεκδικήσει αυτή την δράση. Τον στόχο τον κυνηγήσαμε πολύ νωρίς , φτάσαμε στο τέλος. Ακούστηκαν πολιτειακοί παράγοντες και άλλοι . Στην επίλυση του οποιουδήποτε προβλήματος που αφορά τα Γρεβενά από τον από πολίτη μέχρι τον οποιονδήποτε θεσμικό παράγοντα η συνεισφορά του είναι καλοδεχούμενη . Εγώ θα είμαι ο τελευταίο ο οποίος θα αρνηθώ την συνεισφορά του οποιουδήποτε  που αφορά το καλό των Γρεβενών και για το καλό των Γρεβενών δεν χωρά καμία αντιπαλότητα από κανέναν μας . Η συνεργασία είναι επιβεβλημένη και αναγκαία . Όμως καμία παρέμβαση, οφείλω να το δηλώσω, στους δυο υπουργούς ,  Βρούτση και Κεγκέρογλου, δεν έγινε από κανέναν . Απεναντίας οφείλω να καταθέσω ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκαναν έναν δυνατό αγώνα . Ο τέως Γενικός Γραμματέας,  ο κ. Νούσιας,  πάνω από χρόνο επισκεπτόταν το γραφείο, μαζί κάναμε προσπάθειες και παρακολουθούσαμε την εξέλιξη αυτού του θέματος για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα . Θα μπορούσα να το είχα ανακοινώσει πολύ νωρίτερα, σεβάστηκα την επιθυμία του υπουργού να μην εξαγγείλω απολύτως τίποτα μέχρι την οριστική ανακοίνωση του προγράμματος από τον ίδιο".
-          Τέλος ο κ. Κοψαχείλης αναφέρθηκε στον Ε65 και στην προσπάθεια που γίνεται να κουμπώσει με την Εγνατία.

greveniotis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου