Αγαπητοί αναγνώστες , σας καλοσωρίζουμε στον νέο ιστότοπο

Το mygrevena.blogspot.gr φιλοδοξεί να καλύψει την γκάμα των πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον, την υγεία, τον τουρισμό, την μουσική, τον πολιτισμό και οποιοδήποτε άλλο θέμα συμβάλει στην ηρεμία, γαλήνη και ...
ευφορία της ψυχής , πηγαίνοντας κόντρα στην πληροφόρηση της αποχαύνωσης και της αρνητικότητας.

Είμαστε ανοιχτοί προς δημοσίευση και σε δικά σας άρθρα είτε ως συγγραφείς είτε ως προτάσεις θεμάτων που χρήζουν αναδημοσίευσης.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Εγγραφές στα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Γρεβενών

Ο Δήμος Γρεβενών ενημερώνει ότι ξεκινούν την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014οι εγγραφές στα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών για το έτος 2014-2015.

Οι εγγραφές απευθύνονται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που θέλουν αφενός να γνωρίσουν αξιόλογα στοιχεία του Λαϊκού Πολιτισμού των Γρεβενιωτών και των Ελλήνων όπως ο παραδοσιακός χορός, το τραγούδι, η αναπαράσταση δρωμένων, η ενδυμασία, κ.α....

και αφετέρου να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν με συνομήλικους, να ψυχαγωγηθούν πιασμένοι χέρι - χέρι στον ίδιο χορευτικό κύκλο, και να ασκηθούν.

Οι εγγραφές και τα μαθήματα διδασκαλίας είναι δωρεάν .

Τη διδασκαλία και επιμέλεια των προγραμμάτων των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών έχει η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, κ.Κατερίνα Προκόβα, με ειδίκευση στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς και 25ετή διδακτική εμπειρία σε ανάλογη θέση.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες καθημερινά από τις 08:30 - 14:00 στο γραφείο της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ.-Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη ( πρώην κτίριο ΕΟΜΜΕΧ) και στα τηλέφωνα 24620 83674 -82276 .


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου