Αγαπητοί αναγνώστες , σας καλοσωρίζουμε στον νέο ιστότοπο

Το mygrevena.blogspot.gr φιλοδοξεί να καλύψει την γκάμα των πληροφοριών σχετικά με το περιβάλλον, την υγεία, τον τουρισμό, την μουσική, τον πολιτισμό και οποιοδήποτε άλλο θέμα συμβάλει στην ηρεμία, γαλήνη και ...
ευφορία της ψυχής , πηγαίνοντας κόντρα στην πληροφόρηση της αποχαύνωσης και της αρνητικότητας.

Είμαστε ανοιχτοί προς δημοσίευση και σε δικά σας άρθρα είτε ως συγγραφείς είτε ως προτάσεις θεμάτων που χρήζουν αναδημοσίευσης.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Μεγάλη διάκριση της Καρανίκου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων

Η Χάιδω Καρανίκου ήταν δεύτερη με 1,73 μ. και από μία χαμένη προσπάθεια στα 1,76 μ., 1,79 μ και 1,81 μέτρα. Η αθλήτρια του Θωμά Πάντου, αφού είδε πως το άλμα της στα 1,79 μ. αν και άκυρο ήταν καλό, δοκίμασε στο 1,81 μ. προκειμένου να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ (1,80 μ.) κορασίδων.
Η Χαϊδω παρέμεινε στις Σέρρες, αφού κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό καμπ της Εθνικής προκειμένουνα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων –Νεανίδων που θα γίνει στις Σέρρες του ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Επίσης μεγάλη εμφάνιση έκανε...
ο Μιλτιάδης Τεντόγλου  (ΓΕ Γρεβενών-Βαγγέλης Παπανίκος) αφού με άλμα 6,92 μέτρα. κατετάγη τρίτος στο  μήκος. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Μιλτιάδης είναι γεννηθείς το 1998.
Στα 800 μέτρα η Βασιλική Ζωγράφου (ΓΣ Γρεβενών-Σαράντης Μαρκόπουλος) ήρθε τέταρτη με χρόνο 2:16,79,πραγματοποιώντας σπουδαία κούρσα.
Τέλος η Ελένη Κουτσαλιάρη (ΓΣ Γρεβενών-Σαράντης Μαρκόπουλος) στο μήκος κατετάγη έβδομη με άλμα 5,45 μέτρα.
Να ευχηθούμε στα παιδιά καλή συνέχεια…..




πηγή : Λουκάς Νίκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου